Més activitats de muntanya

Escalada 003 Us oferim un servei de guies de muntanya perquè podeu realitzar els vostres reptes i les vostres activitats acompanyats dels millors professionals

Altitud Extrem www.altitudextrem.com

Avalats per la nostra experiència des de 1997, Altitud Extrem compta amb un equip tècnic d’una solida formació. Des dels inicis un dels nostres principals objectius ha estat augmentar el coneixement, el respecte i la protecció dels espais naturals de muntanya. La principal eina que hem utilitzat han estat les activitats de muntanya, aventura i natura i aquestes activitats s’han convertit en un fi en si mateixes, sense descuidar la nostra relació amb la conservació de l’entorn natural de muntanya.

Durant aquest període hem adoptat la estratègia de dissenyar activitats adaptades als diferents públics que conformen la societat, raó per la qual tenim un catàleg extraordinàriament ampli d’activitats.
En l’actualitat hem participat en l’expansió dels parcs d’aventura en el nostre país, activitat que apropa l’aventura i la natura a un ampli públic.