Paintball

El Paintball és un joc de destresa, habilitat, estratègia i esperit d’aventura, on el més important és aprendre a treballar en equip i la cohesió del grup per assolir els objectius comuns.

 

Els participants del paintball es divideixen en dos equips i s’equipen amb uniformes i el material de protecció. Llavors s’informen de les normes i els  procediments de seguretat del paintball, aprenen el funcionament de la marcadora, i ja esta tot llest per començar.

Els equips en joc han d’assolir uns objectius fixats prèviament: prendre una bandera del centre del camp per tornar-la a la seva base, eliminar a un jugador determinat de l’equip contrari, buscar un objecte en el camp, etc…
Per aconseguir tot això s’ha de tenir l’habilitat d’eliminar jugadors de l’equip contrari i protegir els del teu equip. Només mitjançant una estratègia intel·ligent, podràs aconseguir que el teu equip guanyi.  També és imprescindible fer un bon ús de la marcadora, que dispara boles de pintura biodegradables (desapareix tan sol amb aigua).

El paintball és una activitat supervisada, instruïda i dinamitzada per un monitor. Es desenvolupa en un terreny especialment acondicionat per a aquesta pràctica. Els jugadors estan equipats  amb monos integrals per a evitar la brutícia i els impactes.

Característiques

Situació: Bosc a Queixans ( Cerdanya)

Durada: De 120 a 150’

Edat: recomanable a partir de 12 anys

Preu: 30€ (5€ 100 boles extra per persona)

Mín. – Màx. persones: 8 – 30. Si són mes es fan més equips

 

Material proporcionat per TS Aventura:

– Casc de protecció
– Mono integral per a embrutar-se
– Armilla de protecció
– Marcadora amb 200 boles

Cal portar per part del client:

– Roba esportiva
– Calçat de trekking o esportiu
– Aigua
– Petita tovallola aconsellada