Paintball

Es tracta d’un joc de destresa, habilitat, estratègia i esperit d’aventura, on el més important és aprendre a treballar en equip, la cohesió del grup per assolir els objectius comuns.
Els participants es divideixen en dos equips, s’equipen amb uniformes i material de protecció i s’informen de les normes i procediments de seguretat, així com del funcionament de la marcadora. Els equips en joc han d’assolir uns objectius fixats prèviament (prendre una bandera del centre del camp per tornar-la a la seva base, eliminar a un jugador determinat de l’equip contrari, buscar un objecte en el camp…);
per aconseguir tot això s’ha de tenir l’habilitat d’eliminar jugadors de l’equip contrari i protegir a ell i als seus companys mitjançant una estratègia intel·ligent i amb el bon ús d’una marcadora que dispara boles de pintura biodegradables (desapareix tan sol amb aigua).
Aquesta activitat és supervisada, instruïda i dinamitzada per un monitor. Es desenvolupa en un terreny especialment condicionat per a aquesta pràctica. Els jugadors estan equipats per a evitar la brutícia i els impactes.

Situació: Bosc a Queixans ( Cerdanya)

Durada: De 120 a 150’

Edat: recomanable a partir de 12 anys

Preu: 30€ (5€ 100 boles extra per persona)

Mín. – Màx. persones: 8 – 30. Si són mes es fan més equips

Material proporcionat per TS Aventura:
– Casc de protecció
– Mono integral per a embrutar-se
– Armilla de protecció
– Marcadora amb 200 boles

Cal portar per part del client:
Roba esportiva, calçat de trekking o esportiu, aigua. Petita tovallola aconsellada