Puenting

IMG_8934La mateixa paraula puenting ens parla de moviment i de ponts. El salt en sí consisteix en un gran pèndul, subjectats al pont mitjançant un arnés i un parell de cordes. Es salta des d’un costat del pont, mentre que la corda esta ancorada a l’altre banda. La sensació és molt intensa, tot i que breu.

El puenting a catalunya, més que un esport és una experiència, apta per a quasi tot el mon. El puenting sols precisa un moment de decisió, l’anterior al salt, la resta és pura adrenalina.

Ponting2
A Catalunya, fem el puenting al pont de Saldes, a 20km de Baga i 30 de Berga (Barcelona). Es un pont de 30 metres d’alt i farem una caiguda lliure d’uns 15 metres fins a sortir volant per l’altre banda.

Situació Puenting: Saldes (Berguedà – Barcelona). A 20’ de Bagà.
Edat per fer puenting: des de 12 anys (amb autorització paterna)
Longitud : 15m
Desnivell: 30 m.
Aproximació caminant: 0’ (aprox.)
Duració: 1,5’’ (aprox.)
Retorn: 0’

1 salt 37€
Salt extra 15€

Mínim persones: 4
Màxim persones: 10

Material de puenting proporcionat per Altitud Extrem:
– Talabard integral de puenting
– Corda de salt i corda de seguretat
– Casc

Què cal portar per part del client:
– Roba còmode
– Càmara de fotos (recomem tipus Gopro)

Com arribar a Puenting Catalunya
C-16 entre Barcelona i Puigcerdà, sortida Saldes- Gósol- Pedraforca, continuar indicadors de Saldes, mig quilòmetre abans d’arribar al poble de Saldes, trobarem l’única benzinera que existeix en aquesta carretera, el pont on es durà a terme l’activitat es troba a 100 metres de la benzinera direcció a Saldes.

Pont de Saldes – https://goo.gl/maps/bV2JW