Trekking

El Trekking és una activitat física que consisteix en realitzar travesses o rutes per un mitjà natural amb una finalitat recreativa. Aquestes rutes es fan generalment a peu. Aquesta activitat és considerada una forma d’esport d’aventura i de realitzar turisme ecològic. En el trekking és necessari, juntament amb la marxa, la orientació, i es realitza visitant paratges naturals, a on s’han de respectar unes normes de seguretat i ecològiques.

 

La Cerdanya i el Alt Berguedà son regions que ofereixen diversitat de paisatges esplèndids i emblemàtics: El Canigó, el Carlit, el Puigpedròs, el Perafita, el massís del Cadí i el Pedraforca en son uns bons exemples. Aquests trekkings permeten travessar les diferents zones de vida corresponent als nivells muntà, subalpí i alpí. Així doncs, trobarem una fauna (trencalòs, el gall fer, l’isard…) i una flora (l’orella d’òs, la corona de rei, boscos de roure, de pi negre, d’avet, de faig…) de gran interès.
A part dels trekkings estàndards que us proposem, hi ha també la possibilitat de realitzar trekkings « a la carta » segons el vostre interès i nivell.

Ascenció al Pedraforca

Ascensió guiada al Pollegó superior del mític massís del Pedraforca per la ruta del Coll de Verdet combinant bones caminades pel bosc amb emocionants grimpades per la cresta del massís.

Durada: De 4 a 5 hores
Dificultat: Mitjana
Equipament del client: Calçat esportiu de tresc, roba esportiva, motxilleta per impermeable, aigua i menjar per picar.
Preu: 35€/pers. (mín. 4 i màx. 8)
Lloc: Saldes (Berguedà)

Ruta dels isards

Interessant caminada a la Serralada del Cadí, que ens portarà a la cerca dels isards de la zona, i també de la resta de fauna i flora del Cadí.

Durada: De 4 a 5 hores
Dificultat: Mitjana
Equipament del client: Calçat esportiu de tresc, roba esportiva, motxilleta per impermeable, aigua i menjar per picar.
Preu: 25€/pers. (mín. 4 i màx. 8)
Lloc:  Serra del Cadí (vessant Berguedana)