Trekking

IMG_0038L’excursionisme és una activitat física que consisteix en realitzar travesses o rutes per un mitjà natural amb una finalitat recreativa. Aquestes rutes es fan generalment a peu. Aquesta activitat és considerada una forma d’esport d’aventura i de realitzar turisme ecològic. En l’excursionisme és necessari, juntament amb la marxa, la orientació, i es realitza visitant paratges naturals, a on s’han de respectar unes normes de seguretat i ecològiques.
La Cerdanya i el Alt Berguedà son regions que ofereixen diversitat de paisatges esplèndids i emblemàtics com el Canigó, el Puigpedròs, el Perafita, el massís del Cadí i el Pedraforca. Al poder travessar les diferents zones de vida corresponent als nivells muntà, subalpí i el alpí, on s’alberga una fauna (trencalòs, el gall fer, l’isard…) i una flora (l’orella d’òs, la corona de rei, boscos de roure, de pi negre, d’avet, de faig…) de gran interès
Proposem trekkings estàndards i també la possibilitat de realitzar trekkings « a la carta » segons el vostre interès i nivell.

Ascenció al Pedraforca
Ascensiò al mìtic i misteriòs Pedraforca per la ruta del Coll de Verdet combinant bones caminades pel bosc amb emocionants grimpades per la cresta del massís

Dificultat: Mitjana

Lloc: Gòsol-Saldes

Equipament del client: Calçat esportiu de tresc, roba adient, motxilleta per impermeable, aigua i menjar per picar.

Ruta dels isards
Interessant caminada a la Serralada del Cadí, que ens portarà a la cerca dels isards de la zona, i també de la resta de fauna i flora del Cadí.

Dificultat: Baixa-Mitjana

Situació : Serralada del Cadí (part Berguedana)

Equipament del client: calçat esportiu de tresc, roba adient, motxilleta per impermeable, aigua i menjar per picar.