Puenting

La mateixa paraula puenting ens parla de moviment i de ponts. El salt en sí consisteix en un gran pèndul, subjectats al pont mitjançant un arnés i un parell de cordes. Es salta des d’un costat del pont, mentre que la corda esta ancorada a l’altra banda. La sensació és molt intensa.

 

El puenting a catalunya és, més que un esport, una experiència apte per a gairebé tothom. El puenting només precisa un moment de decisió, l’anterior al salt, la resta és pura adrenalina. L’activitat la realitzen professionals amb experiència, que fan que sigui del tot segura.

A Catalunya, fem el puenting al pont de Saldes, a 20km de Baga i 30 de Berga (Barcelona). Es un pont de 30 metres d’alt i farem una caiguda lliure d’uns 15 metres fins a sortir volant per l’altre banda.

Situació Puenting: Saldes (Berguedà – Barcelona). A 20’ de Bagà.
Edat: des de 12 anys (amb autorització paterna)
Longitud : 15m
Desnivell: 30 m.
Aproximació caminant: 0’ (aprox.)
Duració: 1,5’’ (aprox.)
Retorn: 0’

1 salt 37€
Salt extra 15€

Mínim persones: 4
Màxim persones: 10

Material  proporcionat per Altitud Extrem:

– Talabard integral de puenting
– Corda de salt i corda de seguretat
– Casc

Què cal portar per part del client:

– Roba còmode
– Càmara de fotos (recomem tipus Gopro)

Com arribar:

C-16 entre Barcelona i Puigcerdà, sortida Saldes- Gósol- Pedraforca, continuar indicadors de Saldes, mig quilòmetre abans d’arribar al poble de Saldes, trobarem l’única benzinera que existeix en aquesta carretera, el pont on es durà a terme l’activitat es troba a 100 metres de la benzinera direcció a Saldes.