Barranquisme Cerdanya

Salta, llisca, rapela i gaudeix amb l’aigua refrescant del barranquisme a prop de Cerdanya 

Si no coneixeu el barranquisme us ensenyarem a baixar per un barranc o engorjat tot travessant diferents obstacles naturals. Desde la Cerdanya tenim diferents zones properes on practicar el barranquisme.

Al llarg del descens, i segons el nivell de dificultat del mateix, caldrà sortejar roques, passar per congosts estrets, creuar cascades, descendir per tobogans, saltar, caminar per graveres, fer descensos verticals, etc.

Amb el barranquisme a prop de la Cerdanya gaudireu de la natura, practicareu el ràpel, els salts i els tobogans. Tot això sempre acompanyat pels millors guies, que faran que aquesta experiència es desenvolupi amb tota seguretat

Us oferim un ampli ventall de barrancs per adaptar-nos al vostre nivell i experiència:

Nivell I – Iniciació – 49€ 

Dificultat : Baixa.    Material necessari : banyador, bambes .     Mínim: 4 persones

Barranquisme d’iniciació, pensat per a gent activa i intrèpida que vulgui probar una activitat amb adrenalina i sabor d’aventura. Baixarem pels barrancs rapelant, saltant i fent tobogans, sempre sota la supervisió dels nostres guies titulats. Practicarem el barranquisme prop de la Cerdanya, a les provincies de Barcelona, Lleida i Girona.

· Barranc de Perles o de Sant Ponç: Fàcil i divertida experiència de barranquisme a Lleida que consta d’una successió de curts ràpels i un parell de saltets. El barranc discorre entre badines poc profundes i estretes però entre parets més aviat baixes. Finalment acaba en un últim ràpel de 15 mts que ens mena al riu Perles.

· Barranc de la Font Bordonera: Interessant iniciació al barranquisme amb aquest divertit barranc de l’Alt Urgell (Lleida), on gaudirem de salts i tobogans en les magnífiques aigües cristallines que venen de la surgència de la Font Bordonera. També utilitzarem la tècnica del ràpel, imprescindible per la pràctica del barranquisme. Està a només 2h. de Barcelona i molt a prop de la Cerdanya.

· Barranc del Forat Negre: Barranc semi aquàtic situat als peus del Pedraforca en el terme municipal de Vallcebre (Berguedà). És un barranc tècnic pel seguit de ràpels continuats Barranquisme a prop de La Cerdanya i el Berguedàque hi ha sobretot al principi, però prou apte per a aventurers que volen conèixer aquest esport. Esent molt aprop de a Barcelona i de la Cerdanya, aquest barranc és ideal per combinar amb la ferrada de Les Roques d’Empalomar (Vallcebre – Barcelona).

· Barranc dels Empedrats: Una molt bona opció d’iniciació al barranquisme a tocar de la Cerdanya, al Berguedà, situat dins del Parc Natural del Cadí Moixeró. És per això que cal demanar un permís especial per a poder descendir aquest engorjat. El barranc consta de petits ressalts i ràpels de poca envergadura i poc engorjat. El ràpel més alt fa 16 mts.

Nivell II – Adrenalina – 55€ 

Dificultat : Mitja.    Material necessari : banyador, bambes o botes de muntanya, roba lleugera per l’aproximació, aigua i menjar per picar.       Mínim: 4 persones

Per als que ja ha esteu enganxats al barranquisme, us proposem un pas més en el descens de barrancs amb una proposta de barranquisme als Pirineus, a prop de Barcelona, Lleida i Girona. Salts de vertigen, tobogans impossibles i adrenalina al 100%.

· Barranc del Forat de Bòixols: Barranc perfecte per consolidar la vostra iniciació, ple de salts, petits tobogans i ràpels que aportaran a aquell que el faci les ganes de continuar fent molts més barrancs.

· Barranc de Fontanella: barranquisme de fantasia a l’Alt Urgell (Lleida), endinsant-nos en una gorja cada cop més profunda, amb formacions calcàries curioses, badines-trampa, passamans, etc… Barranquisme de nivell a prop de la Cerdanya.

· Barranc del Pas de l’Escalell: Us agrBarranquisme a prop de Barcelona - Pas de l'Escalelladen els ràpels? Aquest és el vostre barranc!! Experimenteu el barranquisme tècnic i vertical amb llargs ràpels de fins a 30 mts! Aquest barranc està a prop de Berga, Barcelona i la Cerdanya.

· Barranc de La Corba: Barranquisme tècnic i espectacular al Ripollès. Un barranc feréstec i misteriós a prop de Barcelona, que no us deixarà indiferent, especialment el seu gran pont de roca.

· Barranc de les Anelles: Barranquisme amb alta dosi d’adrenalina al cor del Pirineu. Situat a prop de la Cerdanya i de Girona, aquest barranc farà les delícies dels agosarats en els salts vertiginosos.
Barranquisme a prop de La Cerdanya. Barranquisme al Ripollès. Gorges del Nuria Inferior
· Barranc de les Gorges del Núria Inferior: Si voleu gaudir d’un parc aquàtic natural, aquesta proposta de barranquisme al Ripollès (Barcelona) és la que estàveu esperant. Tobogans, salts vertiginosos, ràpels i aigua fresca us estan esperant a prop de la Cerdanya.

Nivell III – Perfeccionament  

Dificultat : Alta. Material necessari : banyador, bambes o botes de muntanya, roba lleugera per l’aproximació, aigua i menjar per picar, motxilla perforada.       Mínim: 4 persones

· Barranc de les Gorges del Llec – 60€Barranquisme a prop de la Cerdanya - Gorges del Llec
És el barranc del Pirineu per excel•lència, 10 sobre 10 dels barrancs i no us el podeu deixar perdre.  Al barranc del Llec podreu gaudir de tobogans de fantasia, salts vertiginosos de principi a fi, ràpels i un paisatge de película. El Llech es troba al peu del Canigó (Conflent), a 1 hora de la Cerdanya i a 2,5h de Barcelona

· Barranc de les Gorges del Núria Integral – 70€
Barranquisme només apte per entusiastes de l’aventura i la natura. Veniu a gaudir d’un
barranc complert al 100% amb aquesta proposta de barranquisme al Ripollès (Barcelona) en una jornada plena d’emocions. Tobogans, salts vertiginosos, ràpels i aigua fresca us estan esperant a prop de la Cerdanya.

Barranquisme a prop de La Cerdanya. Barrancs al Ripollès. Gorges del Nuria Integral

Àmbits de barranquisme a prop de la Cerdanya:

Barranquisme a prop de Barcelona (Berguedà): Forat Negre, Pas de l'Escalell, Els Empedrats, Salt del Molí, Cascades del Llobregat, Castellar de N'Hug,
 Barranquisme a les comarques de Girona: Torrent de la Cabana, Torrent de la Corva, Núria inferior. Salt del Grill
 Barranquisme al Pirineu: Núria, Llec, Anelles, Bossous, Encantades, Salt del Grill, Freser.
 Barranquisme a l'Alt Urgell (Lleida): Forat de Bòixols, Barranc de Perles, Font Bordonera, Fontanella, Fenollet, La Vansa