Raquetes de Neu Cerdanya

Ja ha tenim neu a la Cerdanya, i quan el manetll blanc cobreix la muntanya amb generositat, aquesta té un encant especial que ens convida a descobrir els seus racons amb tranquil·les passejades amb raquetes de neu.Raquetes de neu a La Cerdanya i a La Molina

Els nostres guies us ensenyaran el funcionament del material, la progressió amb raquetes i les mesures de seguretat bàsiques en la neu.
Decobriu l’entorn i les petjades a la neu e la ma dels nostres guies, així com els nius del Picot Negre.

Les raquetes de neu a la Cerdanya, ens permeten desplaçar-nos sobre el mantell nival amb seguretat, sense enfonsar-nos i aconseguint tracció tant de pujada com de baixada.  Per iniciar-vos a les raquetes de neu, no us farà falta una tècnica complicada, així que és una opció ideal per mouren’s per la muntanya sense ser-ne experts.

Descoberta de raquetes de neu

Ruta de 1h per persones que volen tenir el primer contacte amb les raquetes. Descobriu el món màgic de la neu d’una manera fàcil, divertida i en família. Apte per a tothom,  nens a partir de 5 anys (ò lloguer de motxilles portanadons).
Raquetes de neu CerdanyaMínim 2 persones
Edat: a partir de 5 anys.
Preu 15€/persona amb les raquetes, bastons, assegurança i  guia inclòs.
Lloc: Estació de la Molina (Cerdanya)
Horaris: 9:00 – 10:30 – 12:00 – 13:30 – 15:00

Excursió amb raquetes de neu

Ruta 2h per la zona dels llacs de La Molina  fins el peu de Comella i tornada, buscant els boscos i indrets amagats de La Molina. Sense pràcticament desnivell i apte per a tothom
Raquetes a la CerdanyaMínim 2 persones.
Edat: a partir de 7 anys.
Preu: 28€/ persona amb les raquetes, bastons, assegurança i  guia inclòs.
Lloc: Estació de la Molina (Cerdanya)
Horaris: 9:30 – 12:00 – 15:00

Iniciació a la Tosa d’Alp amb Telecabina

Ruta de 2h per persones que encara que no coneixen l’activitat els agrada caminar a la muntanya. Pugem amb el telecabina Cadí-Moixeró fins a l’estació intermitja,  a 2.300 mts., des d’on començarem la nostra una ruta amb la Cerdanya i el Berguedà als nostres peus i acabem a dalt el cim, al Refugi del Niu de l’Àliga.
Raquetes de neu a La TosaMínim 4 persones (si sou menys us podem ajuntar amb algun grup).
Edat: a partir de 7 anys.
Preu 28€/persona. Inclou raquetes, bastons, assegurança i  guia de muntanya. NO inclou el Forfet del Telecabina Cadí-Moixeró (8€ de 7-11 anys, 16€ a partir de 12 anys)
Lloc: Estació de la Molina (Cerdanya)
Horaris: 10:00

Iniciació al Puigllançada amb Telecadira

Ruta per persones que volen fer un cim a l’abast de tothom però menys freqüentat que La Tosa. Pujarem amb el Telecadira  d’Alabaus fins a 2.200mts i des d’allà anirem en fàcil ascensió fins als  2.400 mts del Puigllançada. En recorregut circular tornarem cap al Telecadira, o bé si us queden forces baixarem amb raquetes fins al punt de partida.Raquetes de neu a la Cerdanya
Mínim 4 persones (si sou menys us podem ajuntar amb algun grup).
Edat: a partir de 7 anys.
Preu 28€/persona. Inclou raquetes, bastons, assegurança i  guia de muntanya. NO inclou el Forfet del Telecadira Alabaus (8€ de 7-11 anys, 16€ a partir de 12 anys)
Lloc: Estació d’esquí de La Molina (Cerdanya)
Horaris: 10:00

Ruta Avançada de mig dia (3-4 hores), amb raquetes de neu

Ruta de iniciació a les raquetes de neu, encarat a tots els que  no coneixen l’activitat però que els agrada caminar per la muntanya. Activitat mitja a l’abast de tots els que feu esport de forma habitual, o bé esteu avesats a caminar per la muntanya.
Mínim 4 persones (us podem ajuntar amb algun grup).Raquetes de neu a la Cerdanya
Edat: a partir de 7 anys.
Preu 44€/persona inclou raquetes, bastons, assegurança i  guia professional.
Llocs habituals de la Cerdanya: Coll de Pimorent, Llac de Paset, Estanys de les Bulloses,…
Horaris: 10:00

Rutes avançada de dia sencer

Ruta 6-8h per a persones que ja han provat l’activitat o estan habituats a caminar per la muntanya. Ruta pensada per a fer travesses d’un dia o bé ascendir al vostre cim anhelat.
Mínim 4 persones (podem ajuntar amb algun grup).Raquetes de neu a La Cerdanya
Preu 49 € / persona amb les raquetes, bastons, assegurança i guia inclòs.
Llocs habituals a la Cerdanya: Puigllançada, Pic de la Mina, Fontviva, Puigmal, Moixeró,…
Horaris: 10:00

Passejada Nocturna amb raquetes de neu

Ruta amb raquetes de 2h pels voltants de La Molina, on passejarem pels boscos de pi negre, sota la llum de les estrelles, o bé de la lluna plena, vorejant el peu de La Comella, amb l’ajuda dels frontals y l’experiència dels nostres guies.
Mínim 4 persones.  (si sou menys us podem ajuntar amb algun grup).
Preu 30€/persona amb les raquetes, bastons, assegurança y guia inclòs.
Lloc: Estació de La Molina (Cerdanya)
Horaris: 18:00

La Tosa Nocturna amb raquetes de neu

Ruta amb raquetes a La Tosa d’Alp (2557mts). Ens trobem a les 16h per preparar l’activitat i agafar la última pujada del telecabina Cadi- Moixeró, fins a la cota 2300m, cap a les 17h comencem amb les raquetes als peus i fem una volta circular per gaudir del paisatge i la posta de sol. L’arribada al cim de la Tosa d’Alp i al refugi del Niu de l’Àliga, sol ser cap a les 18:30 ja amb les llums dels frontals, tota una aventura.
Desprès d’una estona de relax, cap a les 19:30 podriem sopar al mateix refugi o iniciar el descens cap a Coma Oriola a on haurem fet els transfer de vehicles per tornar de nou al punt de partida del Telecabina.

Raquetes Cerdanya nocturnes

Mínim 4 persones.
Preu 49€/persona inclou el forfet del telecabina, raquetes, bastons, assegurança i  guia professional. No inclou el sopar ni les consumicions.
Lloc: Estació de la Molina.
Equipament subministrat per TS Aventura :
Raquetes de neu, bastons i frontal (per nocturna)

Recomanacions d’equipament del client per relitzar les rutes amb raquetes de neu:
– Calçat de muntanya de mitja canya
– Roba esport confortable per activitat d’hivern
– Ulleres de sol (UV resistents) i crema de protecció solar
– Gorro
– Guants
– Motxilla per portar impermeable i menjar per picar.
– S’aconsella: mitjons i calçats de recanvi (si els que es porten no son impermeables). Polaines

Llocs on realitzem l'activitat de raquetes de neu:
Podreu gaudir de les rutes guiades amb raquetes de neu a La Cerdanya, La Tosa d'Alp, Puigllançada,  La Tosa Plana de Lles, Guils-Fontanera, Meranges, Llacs de la Pera, Malniu, Prat de Cadí, Penyes Altes del Moixeró, Puigmal, Porte Puymorent, Fontviva, Pic de la Mina, Bulloses, Carlit, Gallina Pelada, Serra d'Ensija, Pedraforca, Berguedà, Rasos de Peguera, Serra del Vert, Saldes, Vallcebre, Gosol, Cadi,...