TS Paintball Cerdanya

Voleu posar a proba la vostra destresa, habilitat, estratègia i esperit d’aventura?

Paintball a la Cerdanya a prop de Puigcerda

TS Aventura us proposa un repte de Paintball a la Cerdanya, a prop de Puigcerdà, on el més important és aprendre a treballar en equip i la cohesió del grup per assolir els objectius comuns.

Paintball Infantil Cerdanya

Paintball Infantil CerdanyaEn el Paintball Infantil Cerdanya us oferim una activitat idònia per a nens de 6 a 10 anys amb material adaptat per als petits. (Mínim 8 nens). Gràcies a les boles més petites que en un Paintball d’adults, amb el calibre 50, els més petits es podran gaudir i iniciar-se sense perill en aquest apassionant esport sense cap dany.

 

Preus i detalls

Preu: 22€  per 100 boles/persona  – Paintball estàndard
            30€  per 200 boles/persona  – Paintball estàndard  
            20€ /persona, boles ilimitades – Paintball Infantil
             
Situació:  Queixans, a 5 min. de Puigcerdà (Cerdanya)
Durada: Paintball estàndar: 2 hores aproximadament (segons recàrregues)
                  Paintball infantil:  1:30h
Edat:  Paintball estàndard- a partir de 12 anys
             Paintball Infantil – a partir de  6 anys
Mín. – Màx.:  De 8 a 30 persones. Si són mes es fan més equips

El paintball és una activitat supervisada, instruïda i dinamitzada per un monitor. Es desenvolupa en un terreny especialment acondicionat per a aquesta pràctica. Els jugadors estan equipats  amb monos integrals per a evitar la brutícia i els impactes.

Paintball a Cerdagne et PuigcerdaEls jugador de TS Paintball Cerdanya es divideixen en dos equips i s’equipen amb uniformes i el material de protecció. Un cop informats de les normes i els  procediments de seguretat del paintball, aprendreu el funcionament de la marcadora, i ja podreu començar a «disparar» !!

Paintball de Cerdanya cerca de PuigcerdaEls equips en joc han d’assolir uns objectius fixats prèviament: prendre una bandera del centre del camp per tornar-la a la seva base, eliminar a un jugador determinat de l’equip contrari, buscar un objecte en el camp, etc…

Per aconseguir tot això s’ha de tenir l’habilitat d’eliminar jugadors de l’equip contrari i protegir els del teu equip. Només mitjançant una estratègia intel·ligent, podràs aconseguir que el teu equip guanyi.  També és imprescindible fer un bon ús de la marcadora, que dispara boles de pintura biodegradables (desapareix tan sol amb aigua).

Paintball de Puigcerda a la Cerdanya

Els preus de TS Paintball Cerdanya inclouen:

– Casc de protecció
– Mono integral per a embrutar-se
– Armilla de protecció
– Marcadora amb 200 boles
– Arbitre-monitor
– Assegurança d’accidents

Cal portar per part del client:

– Roba esportiva
– Calçat de trekking o esportiu
– Aigua
– Petita tovallola aconsellada

Paintball grups a la Cerdanya