Parc Aventura

Parc Aventura són circuits d’aventura instal·lats als arbres amb jocs tan divertits com tirolines, ponts, lianes, salts de Tarzàn, passarel·les, xarxes, escales…

I així fins més de 30 jocs diferents, de major i menor dificultat. Tenim circuits de tots els nivells. És una activitat per a totes les edats: A partir dels 3 anys i sense límit d’edat, el límit el poses tu.

A Parc Aventura la seguretat és el més important. Per això hem desenvolupat i seleccionat el nostre Equip de Protecció Individual (EPI) contant amb les millors marques i els millors materials. D’aquesta manera oferim al client una activitat altament segura.

La construcció de tots els nostres parcs ha sigut realitzada d’acord a la normativa europea EN 15567-1 , i de la mateixa manera la gestió i explotació es realitza sota als paràmetres de la norma EN 15567-2.

La Molina Parc Aventura

La Molina Parc Aventura de esta situat a la mateixa estació d’esquí de La Molina, concretament al pàrquing nº 1, on hi ha el telecabina Cadí Moixeró.

En aquest parc trobareu  en 1 circuit verd (infantil), 1 circuit blau, 1 circuit vermell i 1 circuit negre, que inclou una supertirolina de 300metres.

Per a més informació: www.lamolinaparcaventura.com

Pedraforca Parc Aventura

El Pedraforca Parc Aventura esta situat al Parc de Palomera, al municipi de Saldes, a la falda de la Gallina Pelada, i és un mirador privilegiat del Pedraforca.

Aquest parc consisteix en 1 circuit verd (infantil), 2 circuits blaus, 2 circuits vermells, 1 circuit negre i un circuit Adrenalina, que inclou un salt al buit (quick jump) i una supertirolina de 200 metres.

A més a més, oferim servei de bar i menjars per a grups sota reserva.  Per a més informació: www.pedraforcaparcaventura.com