Trekking Cerdanya

Si us agrada descobrir racons amagats o pujar a cims emblemàtics us aconsellem les nostres rutes guiades. Amb un guia professional la muntanya se us farà més amena, descobrireu detalls inadvertits i coneixereu històries i llegendes molt interessants

Els nostres guies faran d’aquesta activitat una EXPERIÈNCIA INMILLORABLE !!

LaTrekking Cerdanya, Ripollès i Bergueda Cerdanya, el Ripollès i l’Alt Berguedà son regions que ofereixen diversitat de paisatges esplèndids i emblemàtics: El Puigmal, el Canigó, el Carlit, el Puigpedròs, el Perafita, el Taga, el massís del Cadí i el Pedraforca en son uns bons exemples. Aquests trekkings permeten travessar les diferents zones de vida corresponent als nivells muntà, subalpí i alpí. Així doncs, trobarem una fauna (trencalòs, el gall fer, l’isard…) i una flora (l’orella d’òs, la corona de rei, boscos de roure, de pi negre, d’avet, de faig…) de gran interès.


PEDRAFORCA EXPERIENCE

El projecte Pedraforca Experience neix de l’Associació Valls del Pedraforca amb la idea que el visitant gaudeixi d’una experiencia completa i global a l’entorn del Pedraforca.   Descobrireu la Natura, la historia i tot el patrimoni que envolen aquesta muntanya mágica, així com tots els Establiments locals.

RUTES
Us oferim dos ascencions guiades al Pollegó superior del mític massís del Pedraforca que són les més habituals.

Per la Tartera de Gòsol
Desnivell: 1.100 mts     Distancia: 9 km
Durada: De 7 a 8 hores
Dificultat Física: Alta
Dificultat Tècnica: Terreny relliscós i pedregós amb pendents forts. Perill de caiguda de pedres poc elevat.
Equipament del client: Calçat de muntanya amb sola adherent, pantaló i samarreta transpirable, jaqueta térmica, jaqueta impermeable, barret pel sol, motxilleta per l’aigua i menjar per picar
Preu: 40€/pers. (mín. 4 i màx. 8) .  Inclou guía, assegurança i IVA.
Lloc: Gòsol(Berguedà)

Per el Verdet desde Saldes
Desnivell: 950 mts     Distancia: 8,5km
Durada: De 6,5 a 7,5 hores
Dificultat Física: Alta
Dificultat Tècnica: Terreny relliscós i pedregós amb pendents forts. Perill de caiguda de pedres, exposició al vuit i grimpada. Perill de caigudes poc elevat.
Equipament del client: Calçat de muntanya amb sola adherent, pantaló i samarreta transpirable, jaqueta térmica, jaqueta impermeable, barret pel sol, motxilleta per l’aigua i menjar per picar.  També un CASC facilitat per l’organització
Preu: 45€/pers. (mín. 4 i màx. 6) .  Inclou guía, assegurança i IVA.
Lloc: Saldes (Berguedà)

 • No recomanat per a menors de 10 anys.
 • A la ruta del Verdet hi ha passos de grimpada de IIº, en cas de persones amb vertígen, si es tenen dubtes sobre la dificultat, o en temporada hibernal, hi ha la possibilitat de contractar un guía d’Alta Muntanya o d’escalada amb la ratio i tarifa corresponent.

TREKKING A LA TOSA D’ALP AMB TELECABINA

Trekkinga a la Tosa amb telecabinaSi us agrada descobrir racons amagats o pujar a cims emblemàtics us proposem una excursió circular al cim de la Tosa d’Alp sortint i arribant a les estació superior del Telecabina Cadí- Moixeró . Us oferim dos rutes panoràmiques que ens permetran endinsar-nos en el Parc Natural del Cadi-Moixeró i tenir la possibilitat de caminar envoltats d’isards, marmotes, voltors i amb una mica de sort també podrem observar el Trencalòs a més de gaudir d’una flora que a l’estiu mostra tot el seu encant.


EXCURSIÓ de 1:30 hores

Ruta de descoberta a la Tosa d’Alp, ideal per a un primerTrekkinga a la Tosa amb telecabina contacte amb la alta muntanya , i també per a famílies amb nens . Pujarem amb el Telecabina Cadi-Moixeró i farem un petit recorregut circular per l’altiplà de La Tosa D’Alp (2500mts) visitant els cims principals i els seus racons amagats.

 • Mínim 2 persones (sortida garantida tots els dissabtes, resta de dies a confirmar)
 • Edat: a partir de 7 anys
 • Preu 15€/persona
  • INCLOU: assegurança d’accidents i  guia de muntanya
  • NO INCLOU: Forfet del Telecabina
 • Lloc: Estació de la Molina.
 • Horaris: 10:00 – 12:00 – 14:00
PREUS PACK Trekking+Telecabina
- RUTA 1:30 - Infant de 7 a 11 anys:    21€
- RUTA 1:30 - Adult de 12 a 64 anys:    29€
RUTA de 4 hores

Farem una bona ruta circular amb sortida i arribadaTrekkinga a la Tosa amb telecabina al mateix Telecabina Cadi-Moixeró de La Molina. Aquesta ruta, pren com a punt de partida l’estació intermitja del Telecabina Cadí Moixeró i rodeja la Tosa d’Alp passant el Coll de Comafloriu, la Serra de Comabella i per senders espectaculars amb unes vistes increïbles. Ruta de dificultat física moderada però exigent pel terreny i la seva durada.

 • Mínim 4 persones (sortida garantida tots els dissabtes, resta de dies a confirmar)
 • Edat: a partir de 10 anys
 • Preu 28€/persona
  • INCLOU: assegurança d’accidents i  guia de muntanya
  • NO INCLOU: Forfet del Telecabina
 • Lloc: Estació de la Molina.
 • Horaris: 10:00
PREUS PACK Trekking+Telecabina
- RUTA 1:30 - Infant de 7 a 11 anys:    35€
- RUTA 1:30 - Adult de 12 a 64 anys:    43€

*** Consulteu preus per a majors de 65 anys ***