Trekking Cerdanya

Si us agrada descobrir racons amagats o pujar a cims emblemàtics us aconsellem les nostres rutes guiades. Amb un guia professional la muntanya se us farà més amena, descobrireu detalls inadvertits i coneixereu històries i llegendes molt interessants

Els nostres guies faran d’aquesta activitat una EXPERIÈNCIA INMILLORABLE !!

LaTrekking Cerdanya, Ripollès i Bergueda Cerdanya, el Ripollès i l’Alt Berguedà son regions que ofereixen diversitat de paisatges esplèndids i emblemàtics: El Puigmal, el Canigó, el Carlit, el Puigpedròs, el Perafita, el Taga, el massís del Cadí i el Pedraforca en son uns bons exemples. Aquests trekkings permeten travessar les diferents zones de vida corresponent als nivells muntà, subalpí i alpí. Així doncs, trobarem una fauna (trencalòs, el gall fer, l’isard…) i una flora (l’orella d’òs, la corona de rei, boscos de roure, de pi negre, d’avet, de faig…) de gran interès.

PEDRAFORCA EXPERIENCE

El projecte Pedraforca Experience neix de l’Associació Valls del Pedraforca amb la idea que el visitant gaudeixi d’una experiencia completa i global a l’entorn del Pedraforca.   Descobrireu la Natura, la historia i tot el patrimoni que envolen aquesta muntanya mágica, així com tots els Establiments locals.

RUTES
Us oferim dos ascencions guiades al Pollegó superior del mític massís del Pedraforca que són les més habituals.

Per la Tartera de Gòsol
Desnivell: 1.100 mts     Distancia: 9 km
Durada: De 7 a 8 hores
Dificultat Física: Alta
Dificultat Tècnica: Terreny relliscós i pedregós amb pendents forts. Perill de caiguda de pedres poc elevat.
Equipament del client: Calçat de muntanya amb sola adherent, pantaló i samarreta transpirable, jaqueta térmica, jaqueta impermeable, barret pel sol, motxilleta per l’aigua i menjar per picar
Preu: 40€/pers. (mín. 4 i màx. 8) .  Inclou guía, assegurança i IVA.
Lloc: Gòsol(Berguedà)

Per el Verdet desde Saldes
Desnivell: 950 mts     Distancia: 8,5km
Durada: De 6,5 a 7,5 hores
Dificultat Física: Alta
Dificultat Tècnica: Terreny relliscós i pedregós amb pendents forts. Perill de caiguda de pedres, exposició al vuit i grimpada. Perill de caigudes poc elevat.
Equipament del client: Calçat de muntanya amb sola adherent, pantaló i samarreta transpirable, jaqueta térmica, jaqueta impermeable, barret pel sol, motxilleta per l’aigua i menjar per picar.  També un CASC facilitat per l’organització
Preu: 45€/pers. (mín. 4 i màx. 6) .  Inclou guía, assegurança i IVA.
Lloc: Saldes (Berguedà)

  • No recomanat per a menors de 10 anys.
  • A la ruta del Verdet hi ha passos de grimpada de IIº, en cas de persones amb vertígen, si es tenen dubtes sobre la dificultat, o en temporada hibernal, hi ha la possibilitat de contractar un guía d’Alta Muntanya o d’escalada amb la ratio i tarifa corresponent.

RUTA DELS ISARDS

Interessant caminada a la Serralada del Cadí, que ens portarà a la cerca dels isards de la zona, i també de la resta de fauna i flora del Cadí.

Durada: De 4 a 5 hores
Dificultat: Mitjana
Equipament del client: Calçat esportiu de tresc, roba esportiva, motxilleta per impermeable, aigua i menjar per picar.
Preu: 25€/pers. (mín. 4 i màx. 8)
Lloc:  Serra del Cadí (vessant Berguedana)

A part dels trekkings estàndards que us proposem, hi ha també la possibilitat de realitzar trekkings « a la carta » segons el vostre interès i nivel.
	* Guia 1/2 DIA (4 hores) 150€ per max 10 pax
	* Guia 1 DIA             192€ per max 10 pax