Segway Cerdanya

Rutes per el bosc amb un vehicle ecològic i divertit

Segur que ja coneixes aquest fascinant vehicle elèctric que funciona amb el nostre equilibri, però fins que no vinguis a  probar-lo a La Cerdanya en itineraris tot-terreny, a través del bosc, no podràs dir que has gaudit al màxim de les possibilitats de la conducció del Segway.

Totes les excursions es fan amb un guia especialitzat que dirigeix l’excursió i us ensenyarà la conducció del Segway per La Cerdanya.
Segway a la CerdanyaEl guia us farà una classe de conducció de 10-15 minuts i després fareu una ruta progressiva en dificultat per tot tipus de camins i senders, i si sou prou hàbils, camp a través.

L’aprenentatge de la conducció dels Segways és molt ràpid: Amb unes explicacions i 10 minuts de classe, s’aprèn la conducció bàsica necessària per anar de ruta amb seguretat. Gracies al control de les diferents velocitats que ofereix, el Segway és una activitat apte per a tots els públics, i ideal per gaudir-la en familia.

Preus de les rutes guiades:
-Circuit 15 minuts:     15€
-Ruta de 1 hora:          35€
-Ruta de 2 hores:        60€


Edat: Recomanem els Segways a la Cerdanya a partir de 8 anys , i un pes a partir de 30kg
Mínim – Màxim persones: 2 – 9. Amb possibilitat d’aconseguir-ne més.
Material proporcionat per TS Aventura:  Casc de protecció, hermilla reflectant, guants.
Cal portar per part del client:  Calçat i roba esport confortable per activitat, ulleres de sol,  gorro i guants durant els mesos d’hivern

També a l’hivern sobre neu!

T’imagines desplaçar-te amb Segway per les pistes nevades? Us oferim la oportunitat de gaudir d’aquesta experiència única, sempre acompanyats pels nostres guies experts.

[Best_Wordpress_Gallery id=»20″ gal_title=»Segway hivern»]

Amb paciència i tranquil·litat també sereu capaços de conduir el Segway sobre les pistes nevades i gaudir d’una experiència única

Realitzem rutes de Segways en aquests indrets:
Segway a La Molina, Segway a la Cerdanya, Segway a Puigcerdà, Segway Bellver, Segway Alp, Segway Llivia, Segway Bolvir, Segway Ribes de Freser, Segway Ripollès, Segway Berguedà, Segway Pedraforca, Segway Saldes, Segway Vallcebre, Segway Pirineus