Via Ferrata Cerdanya

La millor manera d’accedir a llocs impossibles sense ser escalador

Us convidem a descobrir el món vertical de la má de les vies Ferrades que tenim a prop de la Cerdanya. Amb les vies ferrades trobareu itineraris verticals equipats amb material divers: claus, grapes, preses, passamans, cadenes, ponts penjants i tirolines.

Via Ferrada Barcelona

Aquests elements permeten l’ascens amb seguretat a zones de difícil accés per a senderistes o no habituats a l’escalada.

Avui dia, noms com Vallcebre, Ribes de Freser o Centelles estan estretament relacionats amb les vies ferrates, ja que aquests municipis acullen algunes de les millors vies ferrates de Catalunya.
Us oferim doble seguretat ja que anireu encordats amb els nostres guies, i a més anireu units a un cable d’acer instal·lat a tota la via mitjançant un dissipador d’energia i mosquetons especials.


VIES FERRADES D’INICIACIÓ

Preu: 42€ (inclou lloguer casc, arnes i dissipador)
Mínim 3 persones
Edat: a partir de 7 anys

Us oferim dos vies ferrates d’iniciació a prop de la Cerdanya, que són ideals per prendre contacte amb el món vertical i experimentar la sensació de la progresió en paret.

 · La Roca de la Creu (Ribes de Freser – Ripollès)

Via Ferrata Barcelona Ribes de Freser

A només mitja hora de la Cerdanya, la via ferrata de la Roca de la Creu és ideal per a la iniciació: poca alçada, equipament modern i un recorregut amable. Consta de dos trams diferenciats: El primer més físic i vertical, i el segon més suau i no tan vertical. L’Entorn de la via ferrata és espectacular, ja que en tot moment tens la vila de Ribes de Freser sota els peus, i a mesura que vas avançant, es va obrint la vall de Toses a l’oest coronada per la Tosa d’Alp (Cerdanya), i la vall del Freser (Ripollès) al nordest coronada pels majestuosos Torreneules.

 · Les Roques de l’Empalomar (Ferrata de Vallcebre – Berguedà)

Via Ferrata Barcelona Vallcebre

Equipada amb la tècnica i els materials mes avançats així com l’experiència aplicada en instal·lacions en ferrates han donat un resultat espectacular practicable per persones de totes les edats acostant la muntanya vertical a tothom.
A només 45 minuts de la Cerdanya, aquesta ferrata és ideal per iniciar-se a la progressió per paret d’una manera molt suau.
Per a progressar s’utilitza un talabard amb un dissipador especial per a ferrates i a més es va unit al guia amb una corda que permet, si cal, l’ajut en la progressió, augmentant encara més la seguretat.


VIES FERRADES DE PERFECCIONAMENT

Preu: 70€ (Inclou lloguer de casc, arnes i dissipador)
Mínim 3 persones
Edat: Més de 10 anys

Via Ferrata Barcelona Centelles

Les vies ferrates de perfeccionament estan adreçades a aquelles persones que vulguin gaudir d’una jornada completa en una via de més dificultat i més longitud.

Com a vies ferrates de perfeccionament prop de Barcelona i la Cerdanya us oferim:

  • Via ferrata de les Baumes Corcades (Centelles) – K3
  • Via ferrada Serra de les Canals – K3
  • Vía Ferrata Roca Narieda – K4
  • Via ferrata d’Empalomar + Cal Curt (Vallcebre) – K5
  • Vies ferrates d’Andorra – De k3 a K5